Wat wij kunnen

Wij maken financieel management voor iedere onderneming toegankelijk. We werken zowel op interim-basis als op parttimebasis.

Interim
Heeft u een tijdelijk project, zoals een ERP-implementatie, of heeft u behoefte aan het (tijdelijk) vervangen van een financiële medewerker dan sluiten wij hier naadloos op aan op interim-basis.

Parttime
U heeft de behoefte aan een financiële sparringpartner die volledig op de hoogte is van uw onderneming dan vullen wij dit graag voor u op parttimebasis in.

Wij hebben brede ervaring op gedaan met het aansturen van financiële afdelingen. Hierbij hebben wij altijd een sterke invloed gehad op het richting geven aan de financiële afdeling in het verlengde van de missie van de onderneming. Daarnaast zijn in onze benadering van onze werkzaamheden hands-on hierdoor hebben we veel kennis van het ERP-implementatietrajecten en het toepassen van data-analyse en Power-BI.

Power BI/Data-analyse
Heeft u het gevoel dat u niet alles haalt uit uw management rapportages wij helpen u graag met het analyseren van uw informatiebehoefte en kunnen zorgdragen voor een interactieve wijze van rapporteren door middel van bijvoorbeeld Power-BI. Ook geven wij u inzicht in het juiste definiëren van uw KPI’s.

ERP-systemen
Hikt u aan tegen een keuze voor een nieuw ERP-systeem, bent u bang dat de kosten voor een implementatietraject te hoog zullen zijn. Door onze no-nonsens houding kunnen wij u ondersteunen bij een succesvolle implementatie.

Bijzondere projecten
Daarnaast hebben wij veel ervaring opgedaan met projecten die binnen uw eigen organisatie geen expertise kennen zoals het reorganiseren van bedrijfsonderdelen of het saneren en verkopen van bedrijfsonderdelen.

Hoe wij werken

Wij streven naar een transparante werkwijze. Onze tariefstelling is afhankelijk van de aard, duur en de gevraagde deskundigheid. Het uurtarief en de duur van de opdracht wordt van tevoren overeengekomen.

Wij werken in principe op uur-basis, maar een andere vorm is ook mogelijk.

Zo hebben wij in het verleden ook gewerkt op basis van een tarief:

  • per dagdeel of per dag;
  • met een opslag na het behalen van bepaalde resultaten;
  • oplopend naarmate de inzet per week hoger wordt; of
  • aflopend naarmate de opdracht langer loopt.

Naast de prijsafspraak wordt ook de scope van de opdracht vastgelegd.

De werkzaamheden worden maandelijks gedeclareerd. Wij declareren alleen wanneer wij werkzaamheden hebben verricht.

Wie wij zijn

Passie voor financiën

Wij zijn Bas (52) en Coen (48) Michielsen allebei met passie voor financieel werk. We zijn allebei begonnen met werken bij Accountantskantoor Ramdhani te Warmenhuizen. Hier hebben we alle finesses van het boekhouden geleerd en de eerste beginselen van accountancy. Vervolgens hebben we beiden de Hogeschool Accountancy te Alkmaar doorlopen gevolgd door de post-doctorale Accountancy opleiding aan de VU te Amsterdam, alwaar we afgestudeerd zijn als Registeraccountant.

Na het afronden van onze studie zijn we beiden aan de slag gegaan bij Deloitte waar we onze kennis hebben vergroot binnen de controlepraktijken respectievelijk te Alkmaar en Beverwijk. Wij werken het liefst op projectbasis en met gevarieerd werk.

Hierin hebben wij elkaar gevonden door samen verder te gaan met het invullen van financiële klussen op interim basis of parttime basis.

Onze vaardigheden

Hands-on in de uitvoering 95%
De kwaliteit van onze uitvoering 97%
Data-analyse 89%
De mensgerichtheid bij de uitvoering 90%
Onze affiniteit met ICT 96%
Onze kennis van fiscaliteiten 93%
Onze kennis van juridische zaken 89%

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Onder het genot van een kop koffie leggen wij graag uit hoe wij werken